Як відомо, наразі через пандемію коронавірусу в світі, в державі ввели карантин та відправили українців на "домашній арешт". Відтак, гумористи "Кварталу 95" не зуміли обійти це стороною та записали унікальний ролик, який присвячений "карантинній дієті".

Відповідне відео оприлюднили на Instagram-сторінці "Квартал 95".

Так, на ролику артисти Євген Кошовий і Юрій Ткач виконують жартівливу пісню про карантин, основою якої став знаменитий хіт гурту Воплі Відоплясова "Музика", та водночас показують, як на самоізоляції постійно їдять від нудьги.

Євген Кошовий, фото: прес-служба "Квартал 95"
Євген Кошовий, фото: прес-служба "Квартал 95"

Варто зауважити, що українцям такий ролик не дуже припав до душі, і вони почали нарікати на те, що поки одні "кривляються у роликах", інші страждають та не мають, що їсти. Щоправда, знайшлися і ті, які стверджують, що ролик вийшов класний і повністю демонструє картину карантинного життя.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що доросла дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" заговорила про героїн.