Відомий російський репер Василь Вакуленко, більш відомий як Баста, 20 квітня відзначає свій день народження. Йому виповнюється 40 років.

Баста став відомим у віці 15 років. З тих пір втекло багато води і репер змінився до невпізнаваності. Василь Вакуленко народився 20 квітня 1980 року в Ростові-на-Дону в сім'ї військових.

Баста, фото instagram.com/bastaakanoggano
Баста, фото instagram.com/bastaakanoggano

Баста, фото instagram.com/bastaakanoggano
Баста, фото instagram.com/bastaakanoggano

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У дитинстві він ходив в музичну школу, потім став студентом диригентського відділення місцевого музичного училища, звідки був відрахований за неуспішність.

У шоу Урганта пожартували на тему віку, коли в гостях був Баста. Ургант зауважив, що у Василя Вакуленка наближається день народження – реперу 20 квітня виповнюється 40 років. Ведучий нагадав, що йому вже 42 роки, та поділився своїм філософським відчуттям віку: "Спроба наздогнати молодість: ти біжиш по перону і думаєш: "Молодість ось в поїзді відходить, я її схоплю". А молодість на попередньому поїзді вже виїхала".

"Відчуваю себе на 23 роки, — зізнався співак. І з подивом помітив: "Коли мені було 18, я дивився на сорокарічних, і говорив: "Так, старий, ось і все, вже близький твій кінець". А коли мені виповнилося 39, і ось скоро 40, я кажу, що все тільки починається!", - каже артист.

Свій перший текст Баста написав у віці 15 років. А коли Василеві було 17, він потрапив у групу "Психолирик" (пізніше "Каста"). Коли реперу було 18, його прославили пісні "Місто" і "Моя гра".

Сьогодні Вакуленко відомий також під псевдонімами Ноггано і N1NT3ND0. Крім репу, Баста проявив себе як ведучий, актор, продюсер. Він є одним з наставників шоу "Голос. Діти".

А в жовтні 2019 року Баста став власником футбольного клубу СКА (Ростов-на-Дону).

Василь Вакуленко одружений. З 2009 року його дружина – Олена Пінська. У пари дві дочки: 10-річна Марія та 7-річна Василина.

Як відомо, Басту звинуватили в незаконному перетині кордону України і незаконних гастролях на території окупованого Росією півострова Крим. Сам він заявляв, що є наполовину українцем, бо його бабуся з Києва, а дід - з Кривого Рогу, і ніхто не може заборонити йому приїздити сюди.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк написав російському колезі відкритого листа. Той із відповіддю не забарився.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, красунчики з 90-х - рудий з Іванушки international, Маліков і Нагієв, кого наслідували всі чоловіки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.