Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів. А нещодавно артист виставив компрометуюче фото з новою коханою на ім'я Христина, більш відомою, як "рука", привітавши усіх українців з Великоднем 2020. В кадрі Володимир пробував пасочку з сухофруктами, яку простягала йому жінка.

Для фанатів залишається загадкою, чому шоумен не виставляє кадри зі своєю коханкою - 33-річною нотаріусом на ім'я Христина, з якої і живе після розлучення. Пару часто видають спільні Сторіс і фото з відпочинку, однак дівчина вже встигла отримати прізвисько "рука", через те, що Остапчук вирішив показувати даму серця частинами. Закохані познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Варто відзначити, що з колишньою дружиною Оленою Войченко чоловік розлучився лише взимку 2020 року.

Христос Воскрес! ⠀ Світлих думок і любові в серці ❤️ підписав кадр Остапчук.

Фолловери не пройшли повз: "Паска називається «Зліпила з того, що було», ніякої естетики", "Хоч в таке свято можна було б обійтися без дурощів!!! Нічого святого...", "Тема з "рукою" вже кумарить 😤", "Невже ніхто не запитає чия це рука, хто спік паска остапчуку, 😜 непорядок", "А де ж Крісті?)".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.