Користувачі мережі знайшли архівне відео з раннім виступом Вєрки Сердючки, в якому вона дає поради як правильно лікуватись від вірусів. Хоча цю сцену було зроблено у 90-х, коли про коронавірус тут іще ніхто не думав, скетч веселої провідниці можна прикласти і до сьогоднішніх реалій.

Вєрка Сердючка і Геля, скрін з відео
Вєрка Сердючка і Геля, скрін з відео

Перед тим як почати активно розвивати свою співочу кар'єру, Вєрка Сердючка була надвзичайно популярною стенд-ап артисткою, теми якої крутились навколо життя простих жінок, життя провідників і провідниць залізниці тощо. На відео можна побачити Віру в одному із найперших її сценічних костюмів. Гумористка розповідає, що вона не вірить лікам, тому що загалом не розуміє наскільки можна вірити китайцям і тому, що вони поклали в пігулки, які вона називає "антибіотиками" незалежно від їх складу. Саме тому, за її словами, вона п'є антибіотики, приготовлені нею самою. Аудиторії зрозуміло, що мова йде про самогон, який у Віри виходить “чистий, як сльоза”. Окрім самогону, пропущеного для чистоти через марлю, Віра вживає картоплю в мундирах і жирну сельдь. Усе в сцені сигналізує про те, що цю історію вигадали у бідні 90-і: назви ліків, використання газети, проте не телевізійної програми, а також жарт про те, що якщо додати трохи нескафе у самогонку - вийде хенесі.

Андрій Данилко, який вже роками грає образ Вєрки Сердючки, надзвичайно харизматичний і молодий. Зала активно аплодує і сміється, навіть через камеру відчутно, що між артистом і аудиторією була хімія.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Данилко потішив шанувальників анонсом міні-альбому Вєрки Сердючки

Як повідомляв портал Знай.ua, легендарна Сердючка презентувала світу свій новий хіт.

Також Знай.ua писав, Данилко відзначився неоднозначною заявою про Крим