Російський скандальний телеведучий Марат Башаров зважився зізнатися у грубому поводженні з власними дружинами, в якому його звинувачували протягом останніх років. Про це він розповів в ефірі програми "Секрет на мільйон".

Актора звинувачували в домашньому насильстві і алкоголізмі. Дві дружини пішли від нього саме через побоїв і його поведінка стало широко відомо громадськості. Сам Башаров довгий час уникав коментарів про ці ситуаціях.

"Звичайно, я бив своїх дружин", — прокоментував ситуацію Марат в ефірі програми "Секрет на мільйон".

Також у шоу Башаров зізнався, що любить випити, але шкідлива звичка не заважає його кар'єрі. Незважаючи на всі скандали, актор все так само багато грає в кіно, встигаючи працювати на телебаченні.

При цьому навіть така поведінка артиста не стало перешкодою для того, щоб завести нові відносини. Однак тепер він не розголошує ім'я обраниці, хоча його попередня любов – Єлизавета Шевыркова потрапила в лікарню з травмою носа.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, телеведучий Марат Башаров зламав жінці ніс, і це не перший випадок.

Як повідомляв Знай. ua, путінському подпевале Башарову готують холодний душ у Харкові.

Також Знай. ua писав, що Шнурів точно оцінив Росію віршем.