Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня полоскотав нерви фанатів новими відео, а в підписі до нього заінтригувала зйомками.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в дуже незвичному образі. Аліна перевтілилася в казкову принцесу, мабуть, для нової ролі. На ній біле вбрання, якого майже не видно, а волосся в цьому ролику довгі і чорні. На голові співачки оригінальна корона, а на її обличчі легкий природний макіяж. У підписі до відео Гросу написала: "Знімаємо для вас і для Інстаграму казку. Є припущення яку?". Фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію співачки, відповідаючи на її питання. Так, більшість фоловерів зійшлися на тому, що Аліна на відео схожа на Білосніжку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.