Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня показала незвичайне фото, на якому позує в натовпі людей, а в підписі до світлини розповідає, хто ці люди.

Як видно, на фото Аліна позує поруч з атером Романом Полянським, який знімався в її кліпах, вона стоїть серед десятка чоловіків і жінок, всі вони актори. Роман злегка пригорнув співачку, вони обидва в темних костюмах. У підписі до фото Гросу розповіла про тих, хто на фото, і особливо виділила актора Івана Стебунова. Цей хлопець був першим кіношним чоловіком Аліни, коли вона зіграла свою першу роль у кіно. "Шалено було приємно побачити @stebunov_i, адже свою першу роботу в кіно (у 18 років) "Птах у Клітці" я розділила саме з ним, він став моїм першим "чоловіком" на майданчику і тому страшенно хвилювалася", - поділилася співачка.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.