Олег Скрипка та група "Воплі Відоплясова" готують українцям онлайн-концерт з благодійною метою. Він відбудеться 25 квітня о 20.00, у приміщенні концерт-холу ВВ22. Як повідомляє прес-служба групи, музиканти в онлайн-режимі зіграють для шанувальників альбом "Закустика", історія якого розпочалася майже 30 років тому у Франції, і свої найкращі хіти. Цим концертом артисти хочуть розважити фанатів на карантині, а також зібрати гроші для благих цілей.

Воплі Відоплясова, фото - прес-служба групи
Воплі Відоплясова, фото - прес-служба групи

Крім того, учасники групи "ВВ" звертаються до глядачів з проханням про збір коштів. Велика їх частина буде передана благодійного фонду "Життєлюб", який опікується літніми людьми. Квитки на такий онлайн-концерт можна купити за символічні 50 гривень, але глядачі також можуть пожертвувати більше – на карту самого Олега Скрипки (5168 7453 0046 0083). Також "Воплі Відоплясова" закликають інших українських артистів підтримати і приєднатися до цієї ініціативи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, популярні українські виконавці сучасності та учасники відбору на Євробачення 2020.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олег Скрипка виступить в Дніпрі з рок-групою роботів.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський Порошенко і Тимошенко: Скрипка розповів про "таємну дружбу" з трійкою лідерів.