Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, показавши, чим займається на карантині через коронавірус COVID-19, намагаючись не нудьгувати. Так, артистка вирішила перемогти пандемію власними силами, примірявши готичний образ і позуючи в комп'ютерній грі на подобі Mortal Kombat, де добивала суперника COVID-19 різними ударами і вогнем з рота. Варто відзначити, що шанувальники порівняли красуню з Дашею з серіалу "Татусеві доньки" та Ельвірою - повелителькою тьми.

Твій страшний сон з хепі-ендом❤️ пожартувала Alyona Alyona

Фолловери залишилися в захваті: "Ельвір ти шикарна 😄🖤", "Топовий контент🔥🔥 топовійший", "Ельвіра - володарка темряви", "🤘🏼😁🤘🏼 ееееееееееее🐲", "Даша Васнєцова з татусевих дочок, спасибі за перемогу над короновірусом!", "Хахаха це краще що я бачив у 2020му! 😂😂😂🤘💯💯", "Ти схожа тут на готессу 😀❤️", "Ета Гот з минулого😂", "Он кого нада брати в міністерство охорони здоров'я 😂", "Вакцину Знайдено! Пане президент, 1.000.000$ Олені.👍😅", "Ого, взагалі бомба!".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше