Травесті-діва Монро поділилася зі своїми підписниками у мережі Instagram про переживання і спостереження під час карантину. Красуня розповіла про те, на що натрапила під час походу до супермаркету.

Про це стало відомо завдяки новій публікації, яку Монро назвала "Мій дорогий щоденник", в мережі Isntagram.

Публікація Монро, Instagram
Публікація Монро, Instagram

"Дорогий щоденник, я у розпачі... Розсуди, будь ласка. Вчора заходжу до маркету, попередньо прочекавши десять хвилин на вулиці. Приміщення було заповнено максимально дозволеною кількістю людей: рівно 23 особини людського статі. Чорна такса покірно чекала перед входом. Днем раніше, роблячи масову закупівлю на тиждень, у великому маркеті, я забула купити буряк для запікання. А налаштувалася знімати відео. Так от, заходжу, протерла руки, одягла рукавички і цілеспрямовано хутчіш до овочевого відділу. Маркет компактний, відстані між стелажами маленька. Овочі, фрукти в ящиках гніздяться, як яйця в лотку.

І ясний пень, люди, товпляться один на одного, мацачи, перебираючи, вибираючи і набираючи звичайно найкращий товар. Я спецом перерахувала, На одному місці зібралося людей десять з 23-ох допустимих. Впевнена вони свідомі, дотримуються карантинних заходів, але захоплені вибором овочів, просто не помітили, що хтось поруч. Можливо вони б і пішли в магазинчик - рундук під будинком або на риночок - розкладку поруч, де й овочі свіжіше і вибір побільше, а не привізні турецькі огірки розміром з х@й коня. Але ні, не годиться!

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Обережно, яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркетах Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

І от виникає питання, невже не краще відкрити маленькі овочеві крамниці, тим більше зараз сезон свіжих овочів, зелені, щоб підтримати фермерів, яких навіть не випускають зі своїх регіонів, які змушені знищувати цей врожай?! Адже простіше контролювати кількість людей в магазинчику, Де один продавець зважує і видає товар? Я впевнена власник точки сам контролюватиме чистоту і дезінфікуватиме все після кожного покупця! Лише б працювати. Те ж стосується перукарень, салонів, манікюрних кабінетів, Де і до карантину ретельно п@дарасили і кварцювали приміщення, інструменти і себе! Ті стадіони, відкриті спортивні майданчики на свіжому повітрі, де можна випустити пар, скинути напругу... Ні ж! Всі дружно підемо до бібліотеки. Заведемо абонементи і будемо читати Достоєвського. Ідіот." - пише Монро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, травесті-діва Монро пройшлася по божевіллям на карантині - скандал з Maruv і "вагино-спів".

Як повідомляв Знай.uа травесті-діва Монро розповіла, чим шкодить масова паніка українцям - "Зрівняв всіх!".

Знай.uа писав, травесті-діва Монро розповіла все про Грету Тунберг, коронавірус та Євробачення - "Я всосала...".