Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює залучати до себе увагу в соціальній мережі Instagram.

41-річна знаменитість часто радує своїх передплатників відвертими фотографіями, і епатажними витівками. На цей раз Вікторія Боня вирішила розповісти своїм шанувальникам про теорії змови.

У Вікторії Боні в Instagram мільйони передплатників, яким вона вирішила розповісти про те, що коронавірус є вигадкою і його симптоми дуже схожі на симптоми від радіації і у всьому винні вишки 5G.

"Люди, прокиньтеся! Нас труять. А наші діти в майбутньому вже не зможуть мати дітей з такими наслідками, які після використання таких технологій. Людство стане безплідним", — спрогнозувала Боня.

Пост Вікторії Боні в Instagram, скріншот
Пост Вікторії Боні в Instagram, скріншот

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона розповіла, що зв'язок 5G зараз встановлюють навіть у школах і госпіталях.

Жінка переконує всіх у теорії змови і переконана, що відбувається "глобальне залякування коронавірусом".

як "аргумент" на користь своєї теорії всесвітньої змови вона говорить про те, що не проводилося досліджень щодо безпеки зв'язку 5G для організму людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка Дом-2 втекла з Росії після скандального відео про коронавирусе, де ховається красуня.

Як повідомляв Знай. ua, топ зірок, які кардинально змінили зовнішність.

Також Знай. ua писав, що суперкрасотка змушує знаменитого воротаря забувати пропущені голи.