Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пару відео, опинившись в черговий передряге. Так, артистка зізналася, що з її картки Сбербанку були списані всі гроші без будь-якого попередження, а пізніше виявилося, що невідомий жінці фітнес-клуб в Пітері подавав на неї позов ще в 2017 році, а кошти списали тільки зараз. У загальній складності з "гаманця" Анастасії пропало понад 192 тис. рублів, балерина впевнена, що в період пандемії її обікрали аферисти.

Люди добрі, ну що ж це діється?! Сьогодні з ранку почалося.. Сьогодні з ранку мені прийшли смс від Ощадбанку про списання грошей з моєї карти! Я стала з'ясовувати причину.. Телефони судових приставів мовчать, суди не працюють, домогтися розуміння ні від кого неможливо. На сайті суду у справі немає жодних пояснень. Одне вдалося з'ясувати, що гроші списані на користь якогось фітнес клубу, про існування якого я до сьогоднішнього дня і не підозрювала. Будемо розбиратися, документи вивчає адвокат, тепер це в його віданні. У мене є питання до приставів.. Які навіть не попередили про існування якогось позову трирічної давності...!!! Судочинство 2017 року, постанову 17 року і списання через 3 роки! Якщо так чинять з відомою людиною, знайти яку не складе праці, то боюся уявити, що взагалі творять ці судді з людьми, які не є публічними...😔... За один день прийняли і все постановили. Дивно, правда?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.