Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам. Так, маленька Ліза вразила батька знаннями про культових художників, таких як Шишкін, Сєров, Васнецов, Айвазовський, Врубель і багатьох інших, у тому числі згадала легендарну картину імпресіоніста Клода Моне "Ставок з лататтям". Галкін ж залишився в захваті, адже навіть не підозрював про такі знаннях дівчинки.

Я в шоці, реально не знав, що вона це знає 😲 не повірив вухам Галкін

Фолловери також залишилися у захваті: "Батькам п'ятірка👍👍👍❤️", "все добре!!!😘❤️", "Розумне чудо))❤️", "Унікальна дитина! «Краще всіх!»", "Вона просто чудо маленьке 🙏🏼😍", "Офігєть 🙈 дітки супер 👏 втім як і їх батьки ✊❤️", "Таке живе, розумне личко, прекрасна пам'ять! Це насамперед щаслива дитина - не затюкана, не забита. 😍 Розчулення, захват і в який раз - захоплення педагогічним талантом батьків!❤️", "Ця панянка ще багатьом всіх здивує👌🏻Навіть нас гордість розпирає👍🏻".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.