Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото з їх з Владом Топаловим сином Майклом, ніжно обіймаючи хлопчика на прогулянці у лісі. Так, артистка вирішила поміркувати на тему карантину через коронавірус COVID-19, поділившись різними спостереженнями, зазначивши, що недуга всіх зрівняла, а також припустивши, чому багато людей замість прийняття нелегкої ситуації впадають в депресію і заздрять тим, у кого справи йдуть трохи краще.

Ми живемо в цікавий час, коли покоління зазнають найсильніші трансформації. Що ж чекає наших дітей? В якому соціумі вони виростуть? З якими завданнями зіткнуться face to face? Я не часто затримуюся на одному місці довго, в основному, веду кочовий спосіб життя. І зараз помічаю, яким стало чистим повітря, яке блакитне небо неперетягнуте свинцевими хмарами. Що ще, як не карантин, нас могло змусити сповільнитися і перестати користуватися девайсами, що завдають шкоди екології? Ось правда! А ще я помітила, як ми неадаптовані до змін, до кризи, до ізоляції. Адже Нас не навчали з дитинства, і багато хто просто не може знайти собі місце в даному випадку. Замість того, щоб напружитися і відкрити в собі нові грані, здібності, можливості, ми впадаємо в глибоку депресію і страждання , що переходить в заздрість та ненависть, яка лише обмежує нас у розкритті безмежного потенціалу. Хм... тут упсихологів є робота. Зараз всі потихеньку стають рівними, залежно від пролонгації карантину. І у кожного є шанс на цій смузі перешкод стати першим, вибитися в лідери.... поділилася думками Тодоренко

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.