Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр, на якому позує в лосинах і спортивному топі, розтягнувшись у широкому шпагаті біля двері. На знімку також можна помітити її маленького сина Майкла.

"Ми відмінно позаймалися, мої сідниці досі горять! У мене є мета прокачати себе до кінця місяця, тк скоро гряде дуже великий проект, де необхідно бути у формі! Тому пропоную всім нам збиратися 3 рази в тиждень о 7:30 ранку в прямому ефірі і займатися разом! Так у мене буде додаткова мотивація не вдарити в бруд обличчям і не схибити перед вами! А для вас – можливість безкоштовних занять вдома! Наступний ефір у суботу 7:30! Чекаємо вас у зручній формі з килимком і резинкою!" - написала Регіна.

Також зірка "Орла і Решки" зізналася, що зараз важить 58 кілограм та незабаром планує скинути ще три.

скріншот

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.