Шоу “Світ Навиворіт” з Дмитром Комаровим на “1+1” триває вже 11 сезонів. Причому з року в рік аудиторія екстремального тревел-шоу збільшується. Воно виходить у досить пізній час, наприклад, свіжий випуск стартував 22 квітня о 22:45. Однак українці готові лягти спати на годину-півтора пізніше, заради чергового шоу. Останній випуск з Гонконгу встановив рекорд для українського телебачення.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

У середу, 22 квітня, вийшов перший “здвоєний” випуск “Світ навиворіт" про Китай. В цьому шоу Комаров відвідав футуристичний мегаполіс Гонконг. Азіатські реалії настільки зацікавили українців, що епізод поставив новий рекорд за кількістю переглядів. У загальній складності його дивилися понад 3 мільйонів чоловік по всій Україні.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Рейтинг випуску “Світ Навиворіт” про Гонконг серед аудиторії 18-54 склав 3.5%, частка – 15.4%
У рекордному випуску Дмитро Комаров на день став учасником бригади будівельників в Гонконзі, показав, як будують 100-поверхові будинки. Також ведучий дізнався і зворотний бік багатого життя в місті. Йому вдалося потрапити в район, де проживає бідне населення. Ще однією фішкою випуску стали квартири, площею… Три квадратних метри! Друга частина здвоєного випуску про Китай вийде 29 квітня о 22:45.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дмитро Комаров на екзотичній риболовлі покаже, як китайці навчилися використовувати бакланів. Дмитро Комаров відвідав красивий куточок Китаю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Комаров розкрив секрет міцності Великої Китайської стіни і потрапив на грандіозний парад. Комаров зі Світу навиворіт повідає секрет качки по 700-річному рецептом.

Також "Знай.uа" писав, Комаров показав незвичайну еволюцію своїх пригод — від України до Амазонки, "Томатіни" і карнавалів. Дмитро Комаров згадав перші випуски програми "Світ навиворіт" і дав наилучшый рада блогерам-початківцям