Бідним зіркам вже зовсім нічого робити на карантині. Очевидно, відсутність концертної програми і запису нових альбомів, всі справи вже перероблені. Мабуть, всі тренування вже перетренированы, домашні справи перероблені, діти одягнені, речі нагодовані, коти випрані. І тепер доводиться шукати нові способи, чим себе зайняти. Ось наприклад, Христина Асмус вирішила розважитися, опублікувавши пост з величезною кількістю питань. Цікаво, представники книги Гіннеса сидять в Инстаграме?
“Ну що, як ви? Де? З ким? Давно? Надовго? Як виглядає? Навіщо? Які? У чому сенс? Чи треба? Куди? Про що? Хто ви? Чому? З якою метою? Скільки? Чому? Чи є? Як багато? Хто сказав? На чому? Приємно? За що? Якого?”.

Саме так звучало пост Асмус. У вас теж рябить від цієї кількості питань? Ой, втім, не треба знущатися над людьми ще одним знаком.
Підпис додається до цілком рядової фотки, на якій Христина проводить карантин на дивані з пляшкою Кока-Коли. Дивно, що не бананово-буряково-дурианово-топинамбурным смузі. Хоча може саме тому Асмус і виглядає на фотографії такою щасливою?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.uа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.