Наташа Горова - 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. Нещодавно юна знаменитість виставила пікантне відео, показавши, в якому вигляді збирається відправитися в магазин. Так, красуня приміряла бежеві штани і коротенький топ з довгим рукавом в тон, доповнивши образ маленькою рожевою сумочкою, а також панамою з "хижим" леопардовим принтом. Наташа також не упустила можливості похвалитися стрункою фігурою і сідницями, над якими наполегливо трудиться.

Що думаєте про #tiktok ? Пиши сюди свої акаунти , підписуємося! Дякую! поцікавилася Горова-молодша

Фолловери не пройшли повз і засипали дівчину компліментами: "Попа як у Кім👍😍❤Я хоч і дівчина але оцінила фігурку💣", "Наташааааа, ну БАгінькаА, простааа😻🔥", "Піу піу піу ❤️🔫", "вооооу🔥🔥🔥🔥🔥", "Красуня няшна наташечка❤️❤️❤️😍😍😍", "Наташ🔥🔥🔥", "Повний порядок💪💪💪".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смешнючая Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.