28-річна художниця і модель Дарина Ервін, відома як четверта дружина шоумена та продюсера Олександра Цекало, поділилася дуже інтимними подробицями свого життя на карантині.

Жінка розмістила відповідний допис у розділі "сторіз" на своїй закритій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ервін відповіла на запитання підписників, чим вона займається на карантині. Замість слів вона виклала фото, на якому можна розгледіти оголений чоловічий статевий орган, який стискає рука. Скоріш за все, пеніс знаходиться біля оголених жіночих грудей. Тим не менш, це навряд є порушенням умов користування Instagram. Імовірно, на зображення потрапив фрагмент якоїсь картини цієї молодої художниці.

Живопис (?) Дарини Ервін, скріншот Instagram
Живопис (?) Дарини Ервін, скріншот Instagram

"Якщо серйозно, я займаюся кундаліні йогою, багато читаю, пишу картини і працюю з Сашею [Цекало] над сценарієм", - написала вона у поясненні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цікаво, що пеніс Цекала неодноразово ставав об'єктом уваги журналістів. Нещодавно його розмір прокоментувала і найзнаменитіша з дружин шоумена. "Ось не було ще однієї програми, в якій мене про це б не запитали. Це ж очевидно, у вас більше, у всіх разом взятих" – відповіла Лоліта на питання про те, який розмір "піпіськи" в Цекало.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта розповіла про пристрасті до кокаїну і здала своїх бариг.

Як повідомляв Знай.ua, Цекало вперше показав красуню-дружину.

Знай.ua писав, що Лоліту після концерту терміново госпіталізували.