Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила веселе відео, сидячи вдома на самоізоляції через коронавірус COVID-19 і закликаючи дотримуватися карантину. Так, артистка зізналася, що дуже скучила за подорожами, показавши свою яскраво-рожеву валізку. Віра зазначила, що поклала в неї "найважливіше", після чого показався і сам багаж - 9-річна молодша красуня-дочка Сара.

Як ви думаєте, якщо зібрати валізу, карантин швидше закінчиться? 😉💓 пожартувала Брежнєва

Фолловери не пройшли повз забавною публікації: "А де друга валіза з Костянтином👏🙌🙌", "Було б смішніше, якщо б Костянтин виліз🤣", "Вірочка, відмінна ідея😉👍Давайте зберемо всі свої валізи, щоб все це швидше закінчилося!!! 😍", "Яка вона класна!😍😁", "😁 Варто спробувати", "найцінніше😍😍😍", "Яка вона у вас чарівна!!! Просто дівчинка-свято!!!🔆🔆🔆", "Валіза з сюрпризом", "😂яка💋 чарівна 😀".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше