Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала милий кадр з сином Марком, якому вже півтора року.

Як видно, Алла тримає голенького малюка на руках і притискає до себе. На ній при цьому елегантне чорне плаття з оголеними плечима, яке видно лише частково. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж, вона дивиться в камеру, тоді як Марк що побачив за кадром. У підписі до фотографії дівчина розповіла, чим годує малюка. "Маруна взагалі любитель поїсти, але тільки те, що йому смачно реально. Багато пишуть питання про харчуванні його. Нам вже 1,5 року, і я даю йому те, що я їм", - написала Алла і описала докладне меню своєї дитини.

Коментарі під постом Добкіної
Коментарі під постом Добкіної

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.