Мандрівник Антон Птушкін покаже екскурсію по Чорнобилю до Міжнародного дня пам'яті. Прем'єра відбудеться на 1+1 26 квітня в 11:45.

У спецвипуску Птушкін побуває в Прип'яті і виміряє там рівень радіації, покаже на камеру, як він зараз виглядає і розповість, чи дійсно зараз безпечно в Чорнобилі.

Чорнобиль, фото: прес-служба 1+1
Чорнобиль, фото: прес-служба 1+1

"Мені складно пояснити словами, що таке взагалі "зона відчуження" за моїми відчуттями. Але, мабуть, це саме атмосферне місце з усіх місць у 73 країнах, де я був. Зона - це територія, з якої людина вигнаний руками власного творіння. Як наслідок, тут абсолютна буйство природи, яка практично не страждає від зовнішнього втручання", - поділиться своїми враженнями у випуску Антон Птушкін.

Після завершення “Великих випусків”, глядача чекає повний сезон серіалу “Чорнобиль” від HBO. У 2019 році цей міні-серіал викликав справжній фурор у всьому світі. У ньому докладно описані причини події, дії персоналу в перші хвилини трагедії, дії ліквідаторів і медиків. У серіалі розповідаються реальні людські історії, як трагедія вплинула на людей. Канал 1+1 покаже всі п'ять серій серіалу “Чорнобиль”, загальною тривалістю близько 5 годин. Початок марафону – в 12:20.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Чорнобильській зоні врятували крихітного лоша, самотньо бродившего на згарищі.

Як повідомляв Знай. ua, пожежі в Чорнобильській зоні перетворили унікальні місця в пустелю.

Також Знай. ua писав, що як виглядає Чорнобильська зона після пожеж.