Голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда і знялася в легендарній "бондіані", часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу красуня порадувала публіку яскравим і вельми незвичайним фото, на якому з'явилася в цікавому "домашньому" образі. До речі, нещодавно зірка перехворіла коронавірусом, від якого лікувалася вдома, і зараз вона радить усім нікуди не ходити і залишатися в безпеці.

На новому фото Куриленко позує в стильному чорному костюмі оригінального фасону з білим візерунком. Цей наряд складається з вільних штанів і довгого піджака цікавого крою. Її волосся розпущене і злегка розпатлане, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру, склавши руки на грудях. У підписі до фото Ольга розповіла, як проводить час на карантині. "Як у всіх справи? Я до сих пір насолоджуюся цим періодом, оскільки я нарешті можу проводити час зі своїм сином!", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.