Німецька супермодель Хайді Клум завагітніла. При чому, разом зі своїм чоловіком Томом Каулітцем та його братом-близнюком. І хрча вона стверджує, що це просто наслідки ситної вечері, але хтозна, що вони там втрьох на самоізоляції влаштовують...

Хайді Клум здивувала фанатів новим фото на своїй сторінці в Instagram.

46-річна знаменитість розмістила кадр, на якому вона зображена зі своїм чоловіком Томом Каулітцем - гітаристом німецької групи Tokio Hotel, а також його братом-близнюком, солістом групи Білл Каулітц.

Увагу шанувальників привернув не лише кругленький животик супермоделі, яка славиться своїми стрункими формами, а й такі ж "вагітні" животи Тома і Білла.

"Вечеря була чудова", - підписала Клум фото.

Незважаючи на те, що на знімку кругленький живіт демонструє не лише Клум, а й брати Каулітц, в коментарях фани відзначають, що, найімовірніше, вагітна лише супермодель.

"Мені здається, що вона дійсно вагітна",
"В одному з інтерв'ю вона говорила, що більше не хоче дітей, але, схоже, її чоловік хоче!",
"Точно вагітна!"
"Вітаємо!", - коментують в мережі.

Відзначимо, у Хайді Клум четверо дітей: донька від бізнесмена Флавіо Бріаторе, а також двоє синів і ще одна донька від екс-чоловіка Сила.

Клум і Каулитц одружилися в лютому 2019 року, через рік після початку роману. У Каулітца немає дітей від минулих стосунків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, супермодель Хайді Клум станцювала на столі

Як повідомляв портал Знай.ua, Хайді Клум показала фото тридцятирічної давнини: зовсім інша людина

Також Знай.ua писав, голу Хайді Клум застукали з новим бойфрендом в цікавому місці.