Як відомо, телеведуча з "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь нарешті змогла виконати мрію свого дитинства. Так, нещодавно у знаменитості з'явилася собака породи французький бульдог, яку вона назвала Сарою, і тепер безмежно щаслива, бо не розлучається з новою подругою ні на хвилину.

А вже нещодавно зірка "Аферистів в мережі" оприлюднила кілька нових фото зі своєю чотирилапою улюбленицею. Відтак, на першому знімку вона лежить та гріється на сонечку, а її подруга лягла біля неї та поклала свою голову на її.

Скріншот допису

Щодо іншого фото, то воно зроблене в салоні автомобіля і на ньому видно, як Сара заснула просто на руці, коли Лебідь переключала передачі в машині.

"Про безумовну любов", - коротко та лаконічно підписала фото знаменитість.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто зауважити, що користувачам такі світлини сподобалися і ті засипали їх лайками, а також коментарями стосовно того, що вони раді за телеведучу, що вона зуміла знайти собі таку подругу.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Рожева" наречена Розенка на камеру показала, що вона вміє робити ротом, відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", наречена Розенка "вкрала" у "Сільпо" візок і трохи не навернулася на ній, відео.

Також Знай.uа писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Христиною Лебідь.