Відому російська кіноактриса Анастасія Заворотнюк, яка запам'яталася усім за головною роллю в серіалі "Моя прекрасна няня", виписали з лікарні.

Про це йдеться в сюжеті "НТН".

Варто зауважити, що ще у вересні з'явилася перші чутки про госпіталізацію актриси. Тоді її у вкрай важкому стані під наглядом лікарів поклали в московську лікарню, де у неї діагностували пухлину мозку. Ще у минулому році актриса перенесла дві операції з видалення пухлини - одна операція пройшла в Німеччині, а друга в Москві.

Анастасія Заворотнюк, фото Getty Images
Анастасія Заворотнюк, фото Getty Images

Після цього родина знаменитість почала активно приховувати усі відомості про стан здоров'я зірки. А вже більше, аніж через пів року, з'явилася інформація про те, що Заворотнюк успішно виписали з лікарні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Так, наразі зірка серіалу "Моя прекрасна няня" відчуває себе набагато краще, і в майбутньому вона зможе повернутися до повноцінного життя і продовжити зніматися в кіно.

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов
Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов

Друг сім'ї також розповів, що актриса спілкується з близькими, але поки що швидко втомлюється. Раніше вона переміщалася в кріслі, а тепер вже може сама ходити. Щоправда, за нею і досі стежать лікарі.

Варто зауважити, що у мережі також оприлюднили довідку з московської лікарні про стан знаменитості, який підтверджує, що вона пішла на поправку.

Анастасію Заворотнюк виписали з лікарні.

Анастасію Заворотнюк виписали з лікарні. #Свідок #НТН #новини

Geplaatst door Свідок op Woensdag 22 april 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Заворотнюк з'явилися зіркові "янголи-охоронці", відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", могла повторити долю Фріске, Білик опинилася на межі виживання

Також "Знай.ua" писав, якою була "Моя прекрасна няня" у дитинстві, показали шкільні фото Заворотнюк