Популярна співачка Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний спосіб. Співачка болівійського походження, але знає багато мов, серед яких російська, але нещодавно вона презентувала україномовний хіт. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Мішель показала жаркий кадр з нової фотосесії, на якому з'явилася в спокусливому образі.

Як видно, красуня відображена в темній ванній кімнаті, на ній чорні брюки і крихітний жовтий ліфчик, який ледь приховує груди. Волосся Мішель розпущені і розпатлане, а на її обличчі немає макіяжу, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до кадру співачка написала: "Просто красиву фоточку захотілося виставити. Не проти?". Фанати Андраде не пройшли повз і почали коментувати фото, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.