Популярна українська комедійна акторка Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проєкт "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео з життя у своєму Instagram. Зараз Олена, як і більшість українців, сидить вдома на карантині, а відтак, частіш почала приділяти увагу власній родині.

Зокрема, актриса опублікувала кумедне фото, на якому вона позує для власного сина, а точніше посміхається на його "вимогу". Варто зауважити, що на знімку знаменитість не нафарбована та одягнена по-домашньому.

Олена Кравець, фото: Instagram
Олена Кравець, фото: Instagram

"Мам, посміхнись, позалуста", - коротка та лаконічно підписала фото Кравець, цитуючи власного сина з його проханням сфотографувати її.

Варто зауважити, що ця світлина вкрай сподобалася фанатам гумористки, і вони засипали її лайками та сотнями коментарів, де стверджують, що вона виглядає просто фантастично.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірка "Кварталу 95" Кравець втерла носа Волочковій фірмовим шпагатом, - "Одна нога тут, інша - десь там"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Кравець розповіла, чому вона пішла з "Ліги сміху".

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець вирішила зайнятися собою і привести фігуру в відмінний стан.