Інтерв'ю відомої української телеведучої Регіни Тодоренко, яке вона давала разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим виялилося дуже гарячим.

Слова дівчини спровокували неабиякий скандал в соціальних мережах. Зірка "Орла і решки" зробила заяву про домашнє насильство, чим здивувала велику армію прихильників.

Відомо, що співак Влад Топалов і телеведуча Регіна Тодоренко дали велике інтерв'ю, в якому, в тому числі обговорили "красиву картинку" життя зірок у соцмережах. Подружжя засудило подібну показуху. А потім несподівано мова пішла про прагнення деяких знаменитостей виставляти на загальний огляд неприємні подробиці свого подружнього життя.

"Треба бути психічно хворою людиною, яка бере камеру і каже: "Боже, мій чоловік мене б'є!". Твій чоловік тебе б'є, а чому, ти не замислювалась? А що ти зробила для того, щоб він тебе не бив? Що ти зробила для того, щоб він тебе вдарив?", - запитала дружина Топалова в інтерв'ю PeopleTalk.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомий паблік MDK в мережі Twitter відреагував так: "Жінка року за версією журналу "Гламур" Регіна Тодоренко виправдовує домашнє насильство і каже, що жінки повинні мовчати. Не забудь, що якщо мужик зламає тобі ніс, ти сама винна".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Регіна Тодоренко оголила ідеальну фігуру в бікіні, все заради доктора Комаровського.

Як повідомляв Знай.uа Тодоренко розтягнулася в шпагаті перед Топаловим – "Мої сідниці досі горять!".

Знай.uа писав, Влад Топалов без дружини і дитини поразвлекся з кляпом у роті.