Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото, на якому позує за шкільною партою – вона стала зірковим гостем онлайн-уроку Всеукраїнської онлайн-школи.

На новому фото Кучеренко позує, сидячи за партою, а поруч з нею видно вчительку, яка проводила урок. Як видно, в "школу" модель прийшла у світлий вкорочених скіні і подовженому синьому піджаку. Її волосся розпущене і акуратно покладені, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до кадру Олександра згадала школу і переживання перед ЗНО, а також розповіла, що це був урок української мови. "Останній раз я прокидалася, щоб піти в школу, 5 років тому. Сьогодні встала о сьомій ранку, щоб встигнути на запис відеоуроку #всеукраїнськашколаонлайн, яку запустили для учнів всіх класів, щоб вони в умовах карантину могли продовжувати навчатися дистанційно", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.