Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня повеселила фанатів несподіваним відео з героєм своїх кліпів Романом Полянським, на якому показала, як скинути весь під час самоізоляції.

Так, ролик починається з чорного фону, на якому написано: "Скинути вагу на карантині не проблема! Зараз ми покажемо, як". Далі в кадрі з'являється Аліна, яка осідлала Роману, на ній безформна червона піжама в клітку, а він з голим торсом в синіх спортивних штанях. І в якийсь момент Полянський кидає Гросу, а далі знову з'являється чорний екран з написом: "А як скидаєте вагу на карантині ви?". Цю ж напис співачка продублювала у підписі до публікації. А фанати кинусь обговорювати це веселе відео, засинаючи Аліну і Романа компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.