Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів незвичайними фотографіями з нової фотосесії, на яких з'явилася в образі принцеси Жасмін.

На знімках Кімберлі позує у довгій сірій спідниці цікавого фасону, яка підкреслює пишні стегна, та короткому топі такого кольору, який оголює живіт і під яким явно не білизни, бо просвічуються соски. Волосся світської левиці розпущені і прикрашені незвичайним аксесуаром, на обличчі легкий макіяж, а на руці масивні золоті браслети. Кардаш'ян і так і сяк крутиться перед камерою, видно, що вона захоплюється собою і своїм чином. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, називаючи її принцесою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.