Популярна російська співачка Катя Лель зізналась, що думає про режим самоізоляції. Співачка впевнена, що варто озирнутися на своє минуле життя і зрозуміти, що ми, як людство в цілому, накопичили критичну масу агресії і бездумного споживацтва.

Катя Лель вважає, що ця складна ситуація із самою хворобою і всіма карантинними заходами дана нам для усвідомлення.

"Саме зараз представлена унікальна можливість побачити себе, пробудити в собі ті почуття, які були заховані в звичайному житті, втихомирити своє его, спрямувати вектор подальшого життя на творення, взаємодія в ім'я добра і любові", – вважає вона.

Катя Лель, фото: youtube
Катя Лель, фото: youtube

За словами співачки, саме негативні емоції – страх, заздрість, ненависть, байдужість – гублять наш імунітет. Життя після режиму самоізоляції може стати переходом у нову площину – усвідомлену, наповнену світлом, добротою і турботою про тих, хто потребує щирих і теплих почуттях.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Катя Лель, фото: youtube
Катя Лель, фото: youtube

Сама Катя в режимі паузи не втрачає часу і активно займається дихальними практиками під керівництвом досвідченого викладача в режимі онлайн. Саме зараз, коли вірус б'є в першу чергу по легенях, потрібно правильне дихання, щоб зміцнити їх. З дитинства Катя привчена, що дихальна гімнастика – основа здоров'я. На її думку, зараз в інтернеті є безліч способів вдосконалити, або навчитись правильно дихати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Галкін і Пугачова економлять на власних дітях: "Грошей у них немає, звідки? Вони ж не працюють".

Як повідомляв Знай.uа, "Дельфін" Ніколаєв та "русалка" Корольова посперечалися, хто митиме посуд і їстиме — Тарзан навіть й гадки не мав, відео.

Знай.uа писав, Лобода показала пристрасні танці з красенем-блондином, фанати заінтриговані: "На Миколаєва схожий".