Голлівудська акторка з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда і знялася в легендарній "бондіані", часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу красуня порадувала публіку яскравим і вельми незвичайним фото, на якому з'явилася в цікавому "домашньому" образі. До речі, нещодавно зірка перехворіла на коронавірус, від якого лікувалася вдома, і зараз вона радить усім нікуди не ходити і залишатися в безпеці.

На новому фото Куриленко позує у відвертому чорному вбранні, але видно лише його верхню частину, яка ледь прикриває пружне декольте. Волосся акторки розпущене, на її обличчі акуратний макіяж, а на шиї і в вухах сріблясті прикраси, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до фото Куриленко написала: "Сподіваюся, у вас все хороші вихідні!". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.