Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість здивувала публіку незвичайним фото, на якому з'явилася в образі з одного зі своїх кліпів, а у підписі до публікації заінтригувала новим хітом.

На новому знімку зірка з'явилася у відвертому епатажному образі – на ній короткі темні шорти з декором і чорний ліфчик, поверх якого вона накинула рожеву кудлату шубку, а на її ногах чорні босоніжки на високих шпильках. При цьому волосся Світлани начесане в об'ємну розпатлану зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Лобода написала: "Поспішаю повідомити, що скоро виходить новий сингл! І я обіцяю, що ви будете під нього "танцювати і плакати". А я от сиджу і думаю, що робити з кліпом ...виходячи з умов сьогодення. Хлопці, у вас є пропозиції?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами і своїми відповідями на її питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.