Тренер шоу "Голос країни", популярна українська співачка Тіна Кароль збентежила фолловерів. На фан-сторінці Instagram показали спекотне пришвидшене відео спортивного тренування Кароль .

Тренується 35-річна співачка в своєму домі, у неї є особистий спортзал, де багато місця і можна зручно розташуватися. На фансторінці артистки було опубліковано коротке відео, де в швидкому режимі показано, як відбувається тренування Кароль.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль, як і багато артистів, змушена залишатися вдома у зв'язку з карантином. Артистка разом зі своїм сином Веніаміном, який прилетів прямо з Лондона, відбуває самоізоляцію в заміському будинку в Зазим'ї. Співачка досить часто публікує відео своїх тренувань в Instastories, а її фан-групи - розміщують на власних сторінка в соцмережі. Так, трапилося і цього разу, знаменитість вирішила показати, як займається спортом в домашніх умовах.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

На відеоролику Кароль відображена в оливкових легінсах, які не обмежують руху і забезпечують комфорт під час занять спортом. У кадрі Тіна демонструє гнучкість і розтяжку, виконуючи серію вправ. Також на зірці сірий топ і кросівки білого кольору.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

«Круто, після весілля з Баланом попустить))», «Трохи повільніше ....», «Розумниця❤», «Клас! Молодець! », «Самоізолювалася в спордзалі 😅 діватися нікуди 😅 від нудьги», - написали шанувальники.

До речі, раніше, вправи зі скакалкою Тіна Кароль вже неодноразово показувала своїм шанувальникам. Тренується зірка не тільки вдома, але й у дворі, на свіжому повітрі стрибати завжди приємніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Балан нарешті познайомив Кароль з мамою, майбутня свекруха" заспівала весільну пісню.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль згуртувала земляків потужною піснею.

Також Знай. ua писав, що Дан Балан і Тіна Кароль у суперфіналі "Голос країни 10" покажуть свою історію кохання.