На днях в соцмережах і ЗМІ прогримів скандал з Регіною Тодоренко – зіркова телеведуча в інтерв'ю висловилася з приводу домашнього насильства. Вона сказала, що жінка може бути сама винна, що її б'є чоловік, а розлучення на тлі домашнього насильства вже став приводом для хайпи. Таке висловлювання Регіни різко розкритикували в мережі, більш того, російський журнал Glamour позбавив телеведучу звання "Жінка року".

Сама ж Регіна, отримавши різку відповідь громадськості на свої слова, поспішила виправдатися. У своєму Instagram зірка опублікувала відеозвернення і розгорнуте пояснення своїх слів. Тодоренко вибачилася перед шанувальниками і розповіла, що не уявляла собі масштаб проблеми домашнього насильства.

"Я хочу ще раз вибачитися за своє грубе, огидне висловлювання. Я проти домашнього насильства проти будь-якого насильства в цілому. Вважаю, що немає такого поняття, як «заслужити насильство», - написала вона. Варто також відзначити, що телеведуча відключила коментарі під своїми виправдувальними постами, щоб не роздувати скандал ще більше.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.