Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість здивувала публіку незвичайним фото, на якому з'явилася у відвертому сценічному образі, а в підписі до нього розповіла, що сумує.

На новому знімку зірка з'явилася в епатажному образі – на ній яскраве коротку сукню оригінального фасону, яке оголило довгі стрункі ноги. Волосся красуні покладені в недбалу зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. Світлана відображена під час виступу, вона стоїть в цікавій позі з мікрофоном у руках. У підписі до кадру Лобода написала: "Як я сумую. У травні #SUPERSTARSHOW на платформі ОККО #liveconcert". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами, зізнаються, що теж сумують.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.