Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Час і Скло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала цікаву карантинну фотосесію, на якій видно, що вона явно дуріє.

Як видно, Надя опублікувала фотоколаж з чотирьох знімком, на якому з'явилася в безформної сірій футболці. При цьому на її голові буквально "вибух" з кісок, а на обличчі легкий макіяж. Співачка і так і сяк кривляється на камеру, виставивши напоказ свою мову. Дорофєєва не підписала свою публікацію, зате фанати почали активно її обговорювати. Співачку засипають компліментами в коментарях до посту, і дякують за гарний настрій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.