Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу загадкове фото, на якому позує в цікавому образі, однак у підписі до публікації порушила важливу тему домашнього насильства і підтримала Регіну Тодоренко. Нагадаємо, телеведуча потрапила у скандал через своїх висловлювань про домашнє насильство. Зокрема, в недавньому інтерв'ю Регіна сказала, що іноді жінки самі винні в тому, що їх б'ють чоловіки. Незабаром вона пошкодувала про свої слова і вибачилася – після хвилі хейта від громадськості.

Слава вирішила підтримати Тодоренко і висловила свою думку з приводу домашнього насильства. Більше того, співачка зізналася, що і сама була жертвою цього, але не змогла вчасно піти. "Ось вже понад добу інтернет з люттю лінчує Регіну Тодоренко за її некоректне висловлювання на тему домашнього насильства: проклинає, принижує, позбавляє премій. Іншими словами – публічно гвалтує у пошуках істини", - каже Слава. І додає: "Я знаю про проблему насильства не з чуток, і коли-то давно я дозволяла себе ображати. Сьогодні розумію – це був мій свідомий вибір і могла б цього не допустити, пішовши після першого натяку на…".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.