Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який зараз разом з дружиною сидить у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз Потап показав фанатам кумедний знімком, на якому з'явився в цікавому образі разом з Настею Каменських.

Як видно, парочка з'явилася перед камерою у себе вдома, Настя сидить на диванчику, а Олексій стоїть позаду неї. Співачка затишно влаштувалася в позі лотоса, на ній яскраві червоні брюки і біла блузка, а на руках вона тримає собаку, яку спочатку можна і не помітити. Потап зображений у яскравому баскетбольної формі, при цьому він активно рухає руками. У підписі до кадру Потапенко написав: "We in DA HOUSE!". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засинаючи парочку компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.