У надтехнічному суперфіналі десятого ювілейного сезону "Голосу країни" Тіна Кароль та Дан Балан приголомшили глядачів чуттєвим перфомансом.

Тренери проєкту подарували шанувальникам нову спільну пісню під назвою "Помнишь", над якою досить довго працював Дан. Примітно, що пісню артисти виконували в спальні Тіни в її заміському будинку.

Співачка мешкає у великому маєтку за Києвом, в селі Зазим'я. Нерухомість зірці подарував її чоловік Євген Огір, але добудовувати та облаштовувати дім довелось вже самій Тіні Кароль.

Кароль і Балан, кадр з кліпу
Кароль і Балан, кадр з кліпу

Так, ведучі шоу Катерина Осадча та Юрій Горбунов припустили, що тренери "Голосу" разом проводять карантин.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нова пісня, нові емоції, нові почуття тренерів шоу, яким приписують романтичні стосунки, нікого не залишили байдужим. Протягом виконання у кадрі з'являлися романтичні епізоди з різних ефірів "Голосу країни", які уособлювали собою історію кохання пари.

Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот з відео
Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот з відео

Вся Україна, затамувавши подих, чекала на ліричну композицію. Тіна Кароль в розкішній чорній сукні грала на білому роялі, а Dan Balan акомпанував зірці на гітарі. Чуттєве виконання супроводжувалося кадрами Тіни і Дана, які були зроблені на проекті. Багатьом шанувальникам це нагадало справжню історію кохання.

"Кто там ставил, что они в одном доме?😅", "Когда ждала этого номера весь сезон Голоса😂", "Какая же красивая песня, респект Дану как автору!", "Это видео наберет больше просмотров, чем выступления участников в этом финале", "Все пять минут сидел с тупой улыбкой до ушей)))🥰🥰", ""У НИХ КРАСИВЫЕ ОТНОШЕНИЯ!" - сказала моя 9летняя ДОЧЬ, глядя на это видео) 🤗", " Ой, Балан до Тіни з Молдови прямо на горище прилетів!🤪", "Мама Балана, по ходу тоже в доме прибухивает...", "они что живут вместе????", "Балан на Убере к ней так быстро приехал? 🤣Как он там оказался, только ж в халате сидел 🤔 ", - коментують захоплені фани.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль показала спекотні стрибки - Балан такого точно не бачив.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль згуртувала земляків потужною піснею.