Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно співачка виклала відверте селфі в дзеркалі ванної кімнати, показавши, що не сумує навіть на самоізоляції через коронавірус COVID-19. Так, артистка позувала лише в сріблястому міні-бікіні з тонкими лямками, засвітивши форми і сталевий прес. Варто зазначити, що Анна - мама трьох дітей, однак обожнює демонструвати фігуру численним фанатам та хейтерам.

Фолловери засипали Сєдокову компліментами, однак деякі все ж відзначили, що на кадрах присутній фотошоп, а також порівяли красуню з покійною співачкою Жанною Фріске: "Дуже круто виглядаєте!!!Особливо якщо врахувати що ви народили трьох дітей)", "Зіркааааааа🥇", "Багато фш😉. Але це мало кого цікавить😉, тому супер 😉😂👌🔥", "Уу😍фігура 👍як у дівчинки 💐💐", "Анюта любить провокувати народ 😃👍", "Завжди захоплююся такими фото. Тут не просто красиве тіло, а ще результат любові до себе і турботи про своє тіло і здоров'я - тренування, харчування, масаж, дисципліна. Дивитися приємно і повагу викликає👍", "Уххххх булочка🤦‍♀️👍👍👍", "Тіло красиве👍🔥", "таким сексом віяло тільки від Жанни Фріске....Кожна фотка 🔥", "Сексі 🔥".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.