Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів. А нещодавно артист виставив компрометуюче відео з новою коханою на ім'я Христина, більш відомою, як "рука". В кадрі Володимир і дівчина взяли участь у челенджі, де новоспечена любов позувала оголеною, засвітивши ноги.

Для фанатів залишається загадкою, чому шоумен не виставляє кадри зі своєю коханкою - 33-річною нотаріусом на ім'я Христина, з якої і живе після розлучення. Пару часто видають спільні Сторіс і фото з відпочинку, однак дівчина вже встигла отримати прізвисько "рука", через те, що Остапчук вирішив показувати даму серця частинами. Закохані познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої.

Sunday is a Leg Day лаконічно підписав Остапчук

Фолловери розкритикували витівку Остапчука, заступилася за його колишню дружину і співачка Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто відзначити, що пізніше Володимир спробував виправдатися за дивний вчинок, зазначивши, що розійшовся ще в серпні 2019 року, хоч сама Христина з'явилася в житті Остапчука саме в серпні того ж року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.