44-річна голлівудська актриса і модель з українським корінням Мілла Йовович показала, як займається садоводством. Відповідне фото з'явилося в Instagram.

Актриса показала, як вирощує саджанці рослин у спеціальних умовах. Виявляється, зірки теж займаються простими і звичними справами.

"Всього лише трохи садівництва по вихідним. У мене є налаштований світильник для кімнатних рослин, де я починаю вирощувати насіння, це дуже весело. В останні кілька тижнів я садила трави та деякі чудові сорти томатів сімейної реліквії, які тільки-тільки проростали. Сьогодні я пересаджував деякі з цих саджанців у великі горщики, щоб вони стали сильнішими, перш ніж садити їх на вулиці.🌱👩🏻🌾💋", - написала Мілла Йовович в описі до фото.

Раніше 44-річна знаменитість поділилася фотографією з новонародженою дочкою Оушан.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Мілла тримає дівчинку, одягнену в смугастий костюмчик, на руках, і не може стримати щасливої усмішки. Оушан теж посміхається в камеру. На одному з фото Мілла ніжно цілує дитину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гордість України в Голлівуді втретє стала мамою.

Як повідомляв Знай. ua, Мілла Йовович зворушила милим фото з маленькою донькою.

Також Знай. ua писав, що новонароджена донька Йовович тяжко захворіла, зірка Голлівуду перервала мовчання.