Як відомо, на днях в мережі розгорівся гучний скандал з телеведучою Регіною Тодоренко, яка в одному зі своїх прямих ефірів висловилася на тему домашнього насильства та заявила, що іноді жінки самі винні в тому, що їх б'ють чоловіки. В результаті слова зірки прийняли в мережі дуже гаряче та піддали їх жорсткій критиці.

Не обійшла цей гучний інцидент стороною і відома українська Слава Камінська, яка на тлі цього зізналася, що колись і сама була жертвою домашнього насильства.

"Я знаю про проблему насильства не з чуток, і колись давно я дозволяла себе ображати. Сьогодні розумію - що це був мій свідомий вибір і могла б цього не допустити, пішовши після першого натяку на рукоприкладство", - написала артистка.

Камінська, фото: Facebook
Камінська, фото: Facebook

Також вона додала, що проблема насильства в родині стосується усі її членів, а не лише когось одного.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Мені здається, що це питання не замикається тільки на двох людей, воно набагато ширше і кожен з нас має до нього відношення. Винні матері, які безрозсудно балують своїх синів; винні батьки, які б'ють своїх дітей, вирощуючи з них емоційних калік; винні батьки, які не приймають своїх побитих дочок, мовляв, сама вибрала, сама і живи; винні близькі і друзі, які, бачачи ситуацію, не заступаються і не захищають, мовляв, чужа сім'я - темний ліс, самі розберуться", - підкреслила Камінська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.