У неділю, 26 квітня о 21:00 на телеканалі "1+1" стартував суперфінал десятого сезону шоу "Голос країни". Тіна Кароль, MONATIK, Дан Балан і сімейний "підряд" Потап-Каменських змагалися в своїх наставнических даних. Для всієї України 10 сезон пройшов під гаслом "самий пристрасний".

В умовах карантину грандіозний суперфінал змінив формат і глядачів у студії не було. Ще одним нововведенням стало те, що суперфінал став благодійним, а всі кошти від голосування і продажу реклами повинні піти на підтримку українських медиків, які рятують життя хворих COVID-19. Для них придбають захисні костюми, респіратори та інше обладнання, якого зараз так не вистачає для захисту здоров'я лікарів.

Переможцем у суперфіналі 10 сезону став Роман Сасанчин з команди Тіни Кароль. Однак не тільки захоплення відчули глядачі під час перегляду трансляції шоу.

Так, Дан Балан, якому приписують роман з Тіною Кароль, вів себе під час ефіру досить неоднозначно, відсторонено. Шанувальники шоу навіть відзначили, що він міг бути п'яним і з його боку було непрофесійно так себе вести.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ляпи" Балана під час ефіру потрапили на відео і викликали інтерес, сміх і подив публіки.

"Дан Балан просто не зрозумів, що антисептик треба приймати не всередину", "Я на онлайн уроці", "Дан Балан просто зарано почав святкувати :) вже з початку був п'яненький)", " Він реально був під чимось… принаймні саме таке враження було. Дуже НЕ професійно", " Зірка цього вечора Дан, однозначно! Хоч поржали", "Я весь ефір орала з Дана", "А Дан єдина людина, яка адекватно оцінювала всю ситуацію та знала підсумки фіналу і від цього ж і вирішив хильнути🤪 я б сама напилася від такого🤯 провальний фінал", " Дан ваще красава, хоч як-то розвеселив цей нуднейший ефір!!! Так всіх вже задрав цей гребанный карантин!", "немає відчуття, що він був п'яний?", - пишуть фанати під відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Горбунов та Осадча відкрили секрети фіналу "Голосу країни", як обиратимуть переможця в умовах карантину.

Як повідомляв Знай. ua, дивитися суперфінал онлайн і хроніка подій шоу.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль додала "в скарбничку" ще одну перемогу.