Як відомо, на днях в мережі розгорівся гучний скандал з телеведучою Регіною Тодоренко, яка в одному зі своїх прямих ефірів висловилася на тему домашнього насильства та заявила, що іноді жінки самі винні в тому, що їх б'ють чоловіки. В результаті слова зірки прийняли в мережі дуже гаряче та піддали їх жорсткій критиці.

Не обійшла цей гучний інцидент стороною і відомий український психолог та акторка Віта Кривале, яке зізналася про свій випадок домашнього насильства.

"Мій особистий випадок. Після розлучення мій вже тоді колишній чоловік знайшов доречним насильно за волосся впихнути мене в машину і там почати бити. Я зловила на льоту кулак і вп'ялася зубами. І не відпустила, поки не відірвала шматок шкіри. А поки він завив, сказала: ще один удар і я так сильно вп'юсь в твою шию. І помру - не відпущу. І о диво! Я змогла піти!", - розповіла вона.

Віта Кривале

Окрім цього, вона запевнила, що усі мають право на те, аби не страждати від домашнього насильства.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Агресія не притаманна чоловікам! Агресія притаманна людям! І ми не тварини, ми можемо агресію стримувати, перенаправляти, перерозподіляти. Якщо ні - до психолога або психіатра! Вчитися... Не слухайте тих, хто каже, що в насильстві або зраді - винні обидва! По праву народження, ви маєте повне право на те, щоб вас не били! Бережіть себе".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.