Українська прима-балерина Катерина Кухар поділилася раритетним дитячим фото і дорогими серцю спогадами про той період.

Зірка розповіла Знай.uа, які кадри зі старого фотоальбому переглядає із задоволенням.

"Одну з таких фотографій мій тато називав жартома "СвеСкая дама". На цьому фото у мене красива рожева сукня, в тон сукні - капелюх. Тоді це все було дуже складно дістати. Я навіть не уявляю, на які хитрощі йшли мої батьки, мої бабуся з дідусем, щоб дістати для мене такі розкішні вбрання на Новий Рік", - поділилась Кухар.

Катерина Кухар в дитинстві, фото з особистого архіву балерини
Катерина Кухар в дитинстві, фото з особистого архіву балерини

Саме цю фотографію і описала прима-балерина.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"У мене ще були до цього образу рукавички, на які я надягала всі-всі свої кільця, що ми з татом вигравали в лунапарку. Папа стріляв у тирі і вигравав для мене різнокольорові персні з зеленими, червоними, синіми камінчиками. У моєму дитинстві це були неймовірні скарби", - додала Катя.

Маленька Катя Кухар з мамою на море, фото з особистого архіву балерини
Маленька Катя Кухар з мамою на море, фото з особистого архіву балерини

Вона зазначила, що також у неї найсвітліші спогади пов'язані зі знімками, які були зроблені на море.

"Де я з бабусею і дідусем.... Я обожнюю розглядати цю серію фотографій. Серед них є фото, де на мені надіти цікаві прикраси - вони були як конструктор, з якого можна собі було створити корону, намисто, браслети. На фотографії я стою в трусиках, в цих неймовірних прикрасах, з дуже діловим виглядом. Мені рочки 2-3, позаду мене море, а поруч бабуся і дідусь", - поділилася зворушливими спогадами прима-балерина.

Катерина Кухар, фото: Instagram/ekaterinakukhar_official
Катерина Кухар, фото: Instagram/ekaterinakukhar_official

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар розповіла, як ледь не стала іспанської сеньорою.

Також Знай.uа писав, що Dzidzio став героєм ефіру футбольного онлайн-шоу від Української асоціації футболу, яке веде амбасадор організації Артем Гагарін.

Крім того, читайте про секрети успіху "Токіо" Урсули Корбера - зірки серіалу Neflix "Паперовий будинок".