Тіна Кароль додала у свою "скарбничку" перемог на шоу "Голос країни" ще одну - володарем головного призу став 18-річний Роман Сасанчин з команди співачки. Це вже друга перемога юнака у проєкті. Вперше Роман тріумфував у дитячому "Голосі" і теж у команді Тіни Кароль.

Тіна Кароль і Роман Сасанчин, скрін з відео
Тіна Кароль і Роман Сасанчин, скрін з відео

Вся Україна, затамувавши подих, чекала на грандіозний суперфінал ювілейного ″Голосу країни-10″, який в умовах карантину змінив формат - глядачів у студії не було.

За перемогу в фіналі шоу боролись 20 учасників з 4 команд, а от до другого етапу потрапили - Роман Сасанчин з команди Тіни, Єрлан Баібазаров з команди ПТП та NK, підопічний MONATIK Сергій Асафатов та учасниця комадни Дана Балана Індіра Едільбаєва.

Боротьба була запеклою, як і весь 10 сезон шоу, та перемогу в ній здобув Роман Сасанчин з команди Тіни.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тіна Кароль і Роман Сасанчин, скрін з відео
Тіна Кароль і Роман Сасанчин, скрін з відео

Для Тіни Кароль це був 10 сезон ″Голосу″, який їй приніс п'яту перемогу в проекті, серед яких дві — належать Сасанчину.

Як відомо, вперше на сцену ″Голосу країни″ Роман прийшов, коли йому було всього 10 років. Тоді школяр із села Садки, що в Тернопільській області, не зміг розвернути крісла тренерів. Однак вже у 2 сезоні повернувся на сцену та став переможцем шоу у команді Тіни Кароль.

Вже у 2020 році він повернувся на сцену ″Голосу країни″, щоб здобути ″дорослу″ перемогу і стати артистом.

Варто нагадати, що відпочатку Роман пішов в команду Дана Балана. Однак у вокальних нокаутах опинився на ″лаві запасних″ та ледь не попрощався з проєктом. Врятувала його від виходу з шоу Тіна Кароль.

Зірковий тренер Тіна Кароль написала зворушливий пост в Instagram, в якому висловила щирі слова подіки каналу, своїй команді, глядачам.

Особливі слова — звичайно для Романа Сасанчина, якого вона називає свлїм другим сином.

″Я вітаю Романа Сасанчина із заслуженою перемогою на проекті! Подвiйний удар, подвiйна перемога, Рома - це iсторично. Ти гідний син своєї країни!″, - написала зірковий тренер.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переможцем проекту "Голос країни 10" став Роман Сасанчин з команда Тіни Кароль

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль та Дан Балан приголомшили глядачів чуттєвим перфомансом

Також Знай.ua писав, фінал "Голосу країни-10" проходив в особливому форматі